Košarica
0,00€

Zbogom, Terme Suhadol!

“Terme Suhadol”, kot smo jih poimenovali jih z današnjim dnem ni več. Žal. 🙁

Za to potezo so se odločili pristojni organi in nam dali ultimat, da se mora bazen zapreti. In tako je včeraj zvečer ostala samo še “ogromna praznina” med balami sredi travnika.

Terme Suhadol 4

Terme Suhadol 5

Terme Suhadol so bile velik ponos vseh nas, ki živimo tukaj v okolici. Vloženo je bilo ogromno truda za postavitev bazena. A očitno je, da se v naši državi preveč komplicira in se pristojni raje ukvarjajo s stvarmi, ki so za okolico dobre. Očitno je po njihovem boljše, da se zapremo za štiri stene, vsak v svojo hišo in čakamo 5 let, da “korona” izgine. Dodam še lahko, da v tem času ni zbolel nihče! Ampak, zdaj nimamo kaj, odločitev je padla, bazena ni več. Bomo pa vse skupaj ohranili v lepem spominu.

Za vse, ki ne veste točno zakaj se gre, objavljam še moj zapis izpred meseca in pol:
V začetku Julija je v vasi Dolenji Suhadol, to je v okolici Novega mesta, zaživela prav posebna atrakcija.

Zakaj sploh pišem o tem? Ker tudi sam prihajam iz tega konca in sem ponosen na vse, ki so postavljali bazen. Dela ni bilo malo, ampak se je splačalo. V treh dneh je nastalo to, kar lahko zdaj vidite na slikah. Bazen je narejen iz okroglih bal, ki so zavite v folijo. Znotraj bazena pa je na tleh položen stiropor, po stiroporju in v notranjosti bazenah po balah, pa je položena folija, ki zadrži vodo, da ta ostane znotraj bazena. 🙂


V teh časih je ta pridobitev za nas vaščane odlična rešitev, da pripeljemo morje kar v Suhadol. Sicer voda ni slana, je pa vseeno mokra – kot na pravem morju.

Blog
Nazaj
Od danes naprej omogočena plačila s karticami Visa, Mastercard in American express
Naprej
Od danes naprej možna plačila z gotovino in osebnim prevzemom