Košarica
0,00€

Vesel božič in srečno novo leto!

Drage stranke, obiskovalci in vsi ostali!

 

Pa je še eno leto za nami. Staro knjigo bomo 31.12. zaprli in 1.1. začeli z novo, malo v narekovajih. 🙂

 

Božiček z darili

 

Z vami je spletna trgovina Samopostrežna.com od začetka septembra in lahko rečem, da so rezultati ob koncu leta nad pričakovanji. To ne pomeni, da sem obogatel, ampak zgolj to, da bo naslednje leto za mene zelo pestro, upam da v pozitivno smer. Zahvala pa gre tukaj prvo vam, ki ste s svojim nakupom omogočili spletni trgovini obstoj in nadaljni razvoj. Počasi se ponudba širi in lahko vam že zdaj povem, da bo drugo leto precej novosti.

V letošnjem letu je bil precejšen poudarek na razvoju sistemskih storitev. To je tisto, kar za stranko v glavnem ni pomembno, ampak je pomembno za samo spletno stran, da deluje brezhibno. Tukaj nas čaka še kar nekaj dela, saj si želimo spletno stran še izboljšati. Dizajn je takšen kot je, vendar se ga imamo namen lotiti v prihodnosti, ampak kot že omenjeno – prvo moramo usposobiti vse funkcije, da bodo te delovale. Najbolj je pomembno, da dobite vse informacije o izbranem izdelku in da lahko opravite nakup.

Letos smo kar nekaj izdelkov prodali preko t.i. direktne prodaje. S tem bomo nadaljevali tudi v naslednjem letu. Zato vsi, ki imate željo dobiti izdelek, ki ga ni v sloveniji ali je pri nas predrag, oglasite se nam na e-mailu ali pokličite in bomo skupaj našli izdelek in zanj pripravili ugodno ponudbo.

Raste pa tudi naša Facebook stran. V štirih mesecih smo dosegli že okoli 1.140 všečkov, kar je za tako malo časa zelo dober rezultat. Zahvala pa gre tudi tukaj vsem vam.

Da ne nakladam preveč. Še enkrat vsem skupaj hvala za vaš nakup, vsem prijateljem in poslovnim partnerjem hvala za pomoč pri spletni strani, hvala tudi računovodstvu Fibis d.o.o. saj skrbijo, da so vsi naši računi pravilno knjiženi, hvala tudi GLS-u za vse dostavljene pakete in seveda hvala vsem ostalim, ki ste na katerikoli način prispevali k razvoju naše trgovine. Še naprej se bomo trudili, da bo stranka za nas na prvem mestu.

Vsem skupaj želim prijetne božične praznike in vse dobro v letu 2020!
Miha Srebrnjak

P.s. Vsa naročila, ki jih boste oddali v času praznikov bodo oddana v pošiljanje naslednji delovni dan.

Obvestila
Nazaj
Vsi modeli telefona Samsung Galaxy S20 bodo imeli 12 GB ram-a
Naprej
Obvestila / novosti za pretekli in naslednji mesec