Košarica
0,00€

Obvestila / novosti za pretekli in naslednji mesec

Drage obiskovalke, obiskovalci in kupci!
Oktober je tukaj, in čas je, da vam predstavim vse spremembe in novosti, ki so se zgodile v preteklem mesecu in vse, kar se bo dogajalo v prihodnjem.

Za začetek – hvala vsem, ki podpirate spletno trgovino z nakupi, delitvami objav,, če na kratko povzamem – obisk spletne strani je ogromen, in upam, da bo tako tudi v prihodnje – v vas sploh ne dvomim. Na Facebooku nas je že skoraj 800, kar me izredno preseneča, da se vse odvija tako hitro (v manj kot mesecu dni). Na Instagramu je številka precej slabša, ampak dobro, vsaka platforma se obnaša drugače in verjamem, da bo tudi tam enkrat takšna številka.

V prihajajočem mesecu se bodo postopoma dodajali novi izdelki, kot do sedaj. Kdaj bo prišel tisti dan, ko bo presežena številka 100 izdelkov žal ne morem napovedati. Pri dobavi izdelkov namenim veliko časa uporabnosti le-teh, saj je trgovin ogromno, prodaja se pa čisto vse. Meni je pri vsem tem zelo pomembna kvaliteta in da bo stranka izdelek tudi uporabljala. Kot drugo – ponudbo skušam usmirjati v izdelke, ki jih pri nas ni možno dobiti (govorim za fizične trgovine in spletne trgovine v Sloveniji).

Stroški dostave

Ker mi zadovoljstvo strank pomeni res veliko in da se po prvem nakupu še kdaj vrnete nazaj, sem znižal standardni strošek dostave iz 3,90 € na 2,50 €. Verjamem, da bom s to potezo prepričal še več ljudi, da se odločite za nakup. Tako ima moja spletna trgovina skoraj da najcenejšo dostavo pri nas. Za brezplačno dostavo pa je še vedno znesek 50 € skupnega naročila.

Oznake “Akcija!” odstranjene

Pri izdelkih, kjer je objavljena redna in znižana cena, se je vedno pojavila oznaka “Akcija!”. Tega sem zdaj odstranil in sta vidni zgolj redna in znižana cena. V prihodnosti se bo izvedla nadgradnja, da bodo na tem mestu prikazani odstotki med redno in znižano ceno.

SMS obveščanje (testno)

Vklopljena je funkcija SMS obveščanja strank. Tako boste pri naročilu prejeli tudi SMS, kjer dobite poziv v primeru predračuna, da poravnate naročilo na TR račun in obvestilo, ko paket oddam GLS službi. SMS obveščanje je še v testni fazi, zato lahko pride do napake ali zamude pri pošiljanju. (prosim, da me obvestite, če storitev ne deluje pravilno)

E-novice

Skripta je sedaj prevedena v celoti in tudi deluje. Obrazec za prijavo na e-novice je viden na prvi strani spodaj. Novice se bodo pošiljale enkrat mesečno.

Valu moneta aktivirana

Aktiviral sem eno izmed najhitrejših plačilnih sredstev – Valu moneta. Tako kot pri Paypalu se plačilo izvrši takoj in vam izdelke pošljem še hitreje, kot če plačate po predračunu. Potrudil se bom, da v oktobru dodam še plačevanje s kreditnimi in plačilnimi karticami direktno iz spletne trgovine.

Prihaja nagradna igra!

Tudi nagradnih iger ne bo manjkalo. Prva “otvoritvena” nagradna igra bo v drugi polovici oktobra. Več podrobnosti pa boste izvedeli takrat. Bo pa nagrada praktična za vsakogar. 🙂

20% popusta na vse!

Do 18. oktobra imate še možnost izkoristiti 20% popusta na vso ponudbo s promocijsko kodo. Najdete jo na naši facebook strani.

Sledite spletni trgovini na Facebooku in Instagramu!

Lep začetek tedna vsem skupaj!
Miha

Obvestila
Nazaj
Vesel božič in srečno novo leto!
Naprej
Plačevanje z Valu moneto