Košarica
0,00€

Načini plačila

V naši spletni trgovini podpiramo naslednje plačilne metode:

Plačilo po povzetju

Naročilo poravnate ob dostavi paketa na vaš naslov ali ob prevzemu na Pickup točki. Prosimo vas, da v tem primeru pripravite točen znesek odkupa.

Predračun

Izdelke vam pošljemo, ko nam v celoti nakažete zahtevan znesek na transakcijski račun. Zaradi obdelave transakcij pri bankah se celoten proces pošiljanja podaljša za 1 delovni dan.

Plačilna/kreditna kartica

Plačilo z Mastercard, Visa in Visa electron. Za uspešno transakcijo morate vnesti podatke od vaše plačilne/kreditne kartice. Transakcija se izvede takoj, ko potrdite plačilo.

PayPal

Eden izmed najhitrejših načinov plačila. Ob zaključku nakupa vas samodejno preusmerimo na PayPalovo spletno stran, kjer vnesete svoje uporabniške podatke od PayPal računa in nato potrdite plačilo. Transakcija se izvede takoj.

Valu moneta

Hitro plačilo z vašim mobilnim telefonom. Na voljo za mobilne uporabnike Telekoma Slovenije, A1 Slovenija in Bob. Transakcija se izvede takoj.

Opomba: Za morebitne stroške, ki bi lahko nastali pri posamezni metodi plačila (provizije…) ne odgovarjamo. Po prejetem plačilu vam izdelke pošljemo v roku 24 ur (upoštevajo se delovni dnevi), razen, če pri posameznem izdelku ni navedeno drugače.