Košarica
0,00€

Na Samopostrežno prihajajo zabavne vsebine!

V teh dneh nas mediji kot tudi posamezni ljudje zasipavajo z informacijami o korona virusu, zato ne bom začuden, če te objave ne boste prebrali. Tisti, ki boste prišli do te objave pa vabljeni, da jo preberete v celoti.

Miha in Dante

V preteklih mesecih se je pri meni zgodilo kar nekaj stvari, tako na področju spletne trgovine kot drugje. Vendar vam nisem želel najedati z vsako malenkostjo posebej, zato jih zdaj združujem spodaj v kosu:

Hitrost spletne trgovine

V začetku Februarja se je izvedla še ena optimizacija spletne strani. S tem mi je uspelo doseči, da se spletna stran naloži precej hitreje, kot se je nalagala pred tem. Vendar s tem rezultatom še nisem povsem zadovoljen, zato bom na tem področju delal še naprej, da dosežem maksimum. Kdaj bo to – upam da kmalu 🙂

Ogled vseh izdelkov direktno iz Facebook strani

Kot ste nekateri že opazili, je z današnjim dnem nakupovanje za Facebook uporabnike še enostavnejše. Vsi izdelki iz spletne strani samopostrezna.com so zdaj vidni na Facebook strani Samopostrežna.com pod zavihkom “Trgovina”. Tam si lahko ogledate tudi podroben opis in slike, s klikom na “Dokončaj nakup” pa vas avtomatično preusmeri v košarico spletne trgovine, kjer zaključite nakup, in to brez registracije, od vas zahtevam le osnovne podatke, kot so ime, priimek, naslov, telefonska številka in e-pošta ter način plačila.

Posodabljajo se slike

Da, priznam. Določeni izdelki imajo amaterske slike, vendar sem končno dobil pravice za objavo profesionalnih slik in se že postopoma posodabljajo. Vse skupaj že izgleda precej lepše, kot je bilo recimo 1 mesec nazaj.

SMS sporočila delujejo v polnem obsegu

Ob oddanem naročilu, boste v primeru izbire plačila preko predračuna prejeli SMS sporočilo s pozivom, da poravnate zahtevani znesek na transakcijski račun spletne trgovine in da so vse podrobnosti za nakazilo vidne v e-poštnem sporočilu, katero se pošlje isti čas kot SMS. Ko je paket pripravljen za oddajo kurirski službi, ste prav tako obveščeni preko sporočila SMS in e-pošte. Vsa sporočila se pošiljajo avtomatično iz telefonske številke 041 210 909.

Zamenjava dostavne službe

S Februarjem so se pričeli vsi paketi pošiljati preko kurirske dostavne službe DPD. Z GLS-om je bila isti mesec prekinjena pogodba, v podrobnosti se ne bom spuščal.

Na Facebook, Youtube in Instagram prihajajo zabavne vsebine

Prav ste prebrali. Na Facebooku se je vse že nekako začelo. Moj namen je, da Samopostrežna.com ni le spletna trgovina, ampak tudi kotiček za zabavo. Dan danes tega primanjkuje, zato kmalu pričakujte video vsebine na to tematiko. Začelo se bo takoj, ko se trenutno najbolj aktualna tema malo umiri in stvari v naši okolici stabilizirajo.

In še za konec. Pamet v glavo in bo vse v redu. Drugega vam ne morem reči. 🙂
Korona virus je začasna stvar, izguba vida pa lahko trajna. Vem iz lastnih izkušenj. 

Smo na vezi!

Če vam je vsebina všeč, jo delite naprej!

Novosti
Nazaj
Dostava paketov v območju RS še vedno na voljo
Naprej
Digitalni (DAB+) radio – kratko in jedrnato o delovanju v Sloveniji