Košarica
0,00€

Na Samopostrežno prihajajo podcasti!

Glede na to, da je situacija s Korona virusom (Covid-19) spremenila naša življenja, zaenkrat še nič ne kaže, da se bo stanje povsem normaliziralo. Čas pa beži neusmiljeno naprej. 

Verjetno se spomnite novice, kjer sem napovedal, da bomo začeli snemati video posnetke, kjer bo glavna tema predvsem zabava. Ker je prišlo do te situacije z virusom, smo morali to idejo opustiti ali vsaj prestaviti.

Ker je še vedno zaželjeno, da smo doma oziroma da se z drugimi ljudmi ne družimo preveč, tudi video vsebin ne moremo delati. In tako je padla odločitev, da bova jaz in glavni magarac iz produkcije Studio Akcija začela snemati Podcaste.

Zakaj podcast? Ker se lahko vse naredi na daljavo, to je glavni razlog.

Razmišljal sem kar nekaj časa, o čem bi sploh govoril v podcastih. Čeprav sem jaz tako “gobčen”, se mi dozdeva, da brez pomoči ne bo šlo. 

Zato bo v vsakem podcastu druga oseba, ki bo klepetala z mano. In kdo so te osebe? To so znane osebnosti, osebe, ki niso znane, vendar se ukvarjajo z nečem zanimivim, športniki, glasbeniki, kuharski mojstri itd. Po vsem tem napisanim vam lahko zatrdim, da nam ne bo dolgčas.

In vse bomo snemali na daljavo. Kar pomeni, da jaz ostanem doma, oni pa tudi. 

Prvi podcast se planira za predvajanje 1. Junija, saj imam v tem mesecu že snemanja z gosti. Enega izmed njih vsi zelo dobro poznate 🙂

Bo zelo zanimivo in zabavno, zato vabljeni! Kje se bo dalo poslušati podcaste pa izveste kmalu, prav tako tudi ime podcasta.

PS.: Podcaste bom vodil jaz (Miha).

Obvestila
Nazaj
Plačila po povzetju ponovno na voljo!
Naprej
Dvodnevna delavnica – kako postaviti spletno trgovino za slepe in slabovidne