Shopping cart
0,00€

Radi raziskujete tuje države oziroma ste na poti zaradi poslovnih razlogov? Naj bo vaš odgovor prvi ali drugi, najbolj je pomembno, da se na poti počutite varno in da ste popolnoma brez skrbi. Pri vsem je pomembno tudi, da so brez skrbi vaši prijatelji, znanci in družina. Si danes sploh še lahko predstavljate, da bi na pot odšli brez svojega mobilnega telefona? Najverjetneje ne.

 

Sim-kartica

 

Pred odhodom na potovanje moramo poskrbeti za vse nujne stvari – rezervacija hotela, nakup vozovnic, urediti zdravstveno zavarovanje. Če pa se odpravimo na potovanje izven območja Evropske unije oziroma bomo v območju EU ostali dlje časa, je pomembno tudi, da smo v stiku s svojimi prijatelji, sodelavci ali družinskimi člani. Ko se odpravimo izven območja EU cene za mobilne storitve zelo poskočijo navzgor, če uporabljamo sim kartico svojega operaterja. Cene prenosa podatkov se lahko gibljejo tudi več kot 10 €/1 MB (ne GB ampak MB!). Enako velja tudi za klice, kjer se cene gibljejo okoli 3,50 €/minuta pogovora in 0,50 €/1 SMS.

Ker smo na potovanju večinoma zunaj na različnih lokacijah, je v tem primeru najboljša možnost uporabe sim kartice operaterja izbrane države. Ker imamo danes že veliko telefonov z dual sim podporo, to ne predstavlja večje težave. S predplačniško opcijo boste imeli popolni nadzor nad porabo, tako ste povsem brez skrbi, ko brskate po internetu. Lokalna sim kartica je hkrati tudi odlična alternativa, ko kličete lokalno številko v državi.

 

Kot prvi v Sloveniji vam predstavljamo ponudbo lokalnih sim kartic za različne svetovne destinacije. Če pred odhodom v tujino uredite vse, kar smo našteli zgoraj, zakaj nebi uredili tudi storitve mobilne telefonije kar pri nas? S tem boste prihranili veliko časa in nepotrebnega iskanja primernega operaterja, kar pa je najpomembnejše – takoj se lahko posvetite svojim aktivnostim, zaradi katerih ste odšli na potovanje.

 

V naši ponudbi so predplačniške sim kartice, kar pomeni, da je za delovanje potrebno naložiti dobroimetje. Sim kartice so že aktivirane (razen, če pri posamezni sim kartici ni navedeno drugače), tako z uporabo pričnete takoj. Dobroimetje napolnete na spletni strani operaterja, v kolikor želite, vam predplačniški račun napolnimo mi (če je to mogoče – navedeno pri vsaki sim kartici posebaj). Pri polnitvi predplačniškega računa si Samopostrežna.com, spletna trgovina Miha Srebrnjak s.p. pridružuje pravico zaračunati dodatno provizijo, vezano na višino zneska polnjenja:
-do 10 € – 1 € provizije,
-do 50 € – 2,50 € provizije,
-nad 50 € – 6 € provizije.
Plačilo opravite preko predračuna ali PayPala. Cena posamezne sim kartice se giblje med 9,90 € in 29,90 € brez dobroimetja. V kolikor boste kupili sim kartico brez dobroimetja, opravite nakup kot za vse ostale izdelke, če pa želite, da vam napolnimo račun pa se prosim obrnite na nas preko email naslova info@samopostrezna.com, saj vam bomo za obe storitvi izdali en račun.

 

OPOMBE:

1. Pred pošiljanjem vsako sim kartico testiramo, če le-ta deluje, zato je embalaža že odprta, vendar vam zagotavljamo, da je embalaža nepoškodovana pri odpiranju, kolikor je to mogoče. Poleg sim kartice je priložen tudi certifikat s pin in puk kodo ter navodila. Nekatere sim kartice ne vsebujejo originalne embalaže in jih pošljemo v običajni kuverti.

2. Za posamezne države je tudi pri predplačniških sim karticah potrebna osebna identifikacija (potni list, vozniško dovoljenje ali kreditna kartica), zato vam v tem primeru ne moremo napolniti dobroimetja.

3. Ne odgovarjamo za morebitne tehnične težave, ki bi lahko nastale s sim kartico, le-te zgolj prodajamo kot vse ostale izdelke v naši spletni trgovini. Če naletite na težavo, se prosim obrnite na operaterja sim kartice.

 

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 041 210 909 ter na e-naslovu info@samopostrezna.com
Prijetno potovanje!