Košarica
0,00€

Konec varnostnih popravkov za Windows 7

Windows 7 je kljub svoji starosti še vedno zelo popularen operacijski sistem tako med posamezniki kot podjetji, čeprav je ta star že 10 let. Uporabnike najverjetneje še vedno prepriča njegova “prijazna in enostavna” uporabniška izkušnja.

Windows 7 logo

Microsoft je za omenjeni operacijski sistem vsa ta leta izdajal varnostne popravke in tako ščitil uporabnike pred morebitnimi nepridipravi (hekerji), saj je s posodobitvami krpal “luknje” v sistemu in odpravljal ostale napake., . S tem tednom pa se “brezplačni” varnostni popravki prenehajo pošiljati uporabnikom omenjenega operacijskega sistema.

Kaj to pomeni za končnega uporabnika?

Windows 7 boste lahko uporabljali še naprej, vendar boste s tem tvegali varnost svojih podatkov na računalniku. V tem primeru je najbolj priporočljivo, da si namestite najnovejši operacijski sistem Windows 10.

Izbrani izdelki iz naše ponudbe – morda vam bo všečPlačljivi varnostni popravki za Windows 7

Za podjetja bo Microsoft še vedno izdajal popravke naslednje 3 leta, ti pa ne bodo zastonj. Zneski se za nadaljno podporo gibljejo med 25 in 50 dolarjev na licenco za prvo leto, za nadaljni dve leti se zneski podvojijo.

Računalništvo
Nazaj
Vodafone kot prvi svojim uporabnikom ponudil 5G gostovanje (Roaming) v Evropi
Naprej
Prvi avtonomni maček na svetu MarsCat