Košarica
0,00€

Dobrodošli na Samopostrežna.com!

 

Pozdravljeni vsi skupaj!

Pa je prišel čas, ko vam lahko predstavim spletno trgovino Samopostrežna in vam ponudim izdelke, ki so že vnešeni v trgovino ter vse prihajajoče. Vsi, ki me poznate ste že pred tremi meseci spraševali, kdaj bo spletna stran narejena in kdaj se bo začela prodaja. In končno vam lahko sedaj sporočim, da je to današnji dan!

Spletna trgovina je na prvi pogled narejena zelo preprosto. Zakaj? Jaz želim, da so stvari jasne in da dobite vse informacije kar se da hitro, brez “neskončnega” klikanja, da pridete do želenih informacij. Na strani ne bo nobenih reklam, vmesnik za nakupovanje pa je prav tako zelo preprost in ga lahko uporablja tudi tisti, ki ni ravno iznajdljiv na spletu.

In kaj bo v ponudbi? Kot lahko razberete iz trenutne ponudbe, bodo na voljo izdelki iz različnih področij, skušal pa se bom osredotočiti tudi na sezonsko in praznično ponudbo. Tako boste našli marsikaj zanimivega zase oziroma za svoje najbližje, da jim kupite darilo. Zaenkrat je ponudba še precej omejena, ampak saj veste, nič ne zraste čez noč. Zagotovo vam lahko pritrdim, da se bo ponudba vsak teden širila z novostmi. In tudi pri cenah se bom potrudil, da bodo vam kupcem čim bolj dostopne in realne.

Tudi sama spletna stran se bo še posodobila. V naslednjih tednih in mesecih se bo delalo na “lepotnih” in “funkcijskih” posegih, saj je za urediti še kar nekaj stvari. Naša ekipa šteje samo enega člana, zato vas prosim za malo potrpljenja, kar se tiče vsega skupaj.

Trenutno je plačevanje omogočeno s Paypalom, preko predračuna in povzetja. V roku nekaj dni pričakujem še aktivacijo Valu monete, to bo predvsem prišlo v poštev za mlajše generacije, da boste plačali kar s telefonom. Bo pa omogočeno tudi plačevanje direktno s karticami (Maestro, Mastercard in Visa), vendar bo za to opcijo potrebno še malo počakati. Paketi bodo dostavljeni preko GLS-a (mimogrede, hvala za najboljšo ponudbo in ponujenimi storitvami).

V primeru težav, ki bi se pojavile pri nakupovanju mi to takoj javite na email info@samopostrezna.com ali me pokličite na 041 210 909. Na tej številki bom v septembru dosegljiv vsak dan.

Pri samem odprtju trgovine pa se spodobi tudi nekaj pripraviti za začetek kot nekakšna “otvoritev”. Vsi obstoječi izdelki in hkrati tudi izdelki, ki bodo dodani kasneje, a najpozneje do novega leta, so v akciji in nekateri znižani tudi za več kot 50%. Če ste uporabnik ene izmed najbolj obiskanih spletnih strani v sloveniji pa dobite še dodatnih 15% popusta na že znižane izdelke. Katera spletna stran je to – to pa ugotovite sami

Zaenkrat je to vse, kar vam imam za povedati. . Pokličite, pišite, všečkajte Facebook in Instagram stran, da boste na tekočem s ponudbo ter uživajte maksimalno!

Lep pozdrav vsem skupaj,
Miha Srebrnjak

Obvestila
Nazaj
Plačevanje z Valu moneto
Naprej
Dobrodošli na Samopostrežna.com!