Košarica
0,00€

Barantaj za nižjo ceno

Logo samopostrezna.com

Kdaj ste se nazadnje pogajali za nižjo ceno izdelka? Verjetno ni človeka, ki ni to že kdaj poskusil. Kakšen je na koncu pogajalski rezultat, je največkrat odvisno od nas samih, da prodajalcu dokažemo, da je v drugi trgovini enak izdelek cenejši.

Zato vam predstavljamo novo in tudi prvo promocijo “Barantaj za nižjo ceno”. Ste se kdaj spogledovali z določenim izdelkom iz naše ponudbe, pa ste potem enak izdelek našli v drugi trgovini in ga tudi kupili? Zdaj vam damo možnost, da uporabite svoje pogajalske sposobnosti in “barantate” za nižjo ceno pri nas.

 

Kako barantati?

 

Zelo preprosto je! Na email info@samopostrezna.com ali pa v zasebno sporočilo na Facebook strani nam pošljite povezavo do cenejšega izdelka iz druge trgovine. Če bomo presodili, da je izdelek popolnoma enak kot pri nas, vam ga bomo mi prodali ceneje, kot ga ponuja druga trgovina. Tako enostavno je!

 

Si upaš? Ne čakaj, ampak v akcijo!

 

Pogoji promocije “Barantaj za nižjo ceno”

1. Promocija “Barantaj za nižjo ceno” (v nadaljevanju Promocija) je na voljo za fizične in pravne osebe od 23.7.2020 do 1.9.2020 z možnostjo podaljšanja.
2. Promocija velja za vse izdelke, ki se nahajajo v naši ponudbi na strani Trgovina.
3. Promocijo lahko uveljavite v primeru, da ste popolnoma enak izdelek našli v drugi spletni ali fizični trgovini po nižji ceni, kot je pri nas.
4. Velja samo za spletne ali fizične trgovine, ki so registrirane v Sloveniji in imajo tudi sedež podjetja v Sloveniji.
5. Promocijo lahko uveljavljate za vse izdelke iz naše ponudbe.
6. Za uveljavljanje promocije nam pošljite elektronsko sporočilo na naslov info@samopostrezna.com, za zadevo uporabite “Barantam! in ime izdelka/ov), za katerega boste poskusili dobiti nižjo ceno. V sporočilu nato dodajte povezavo do izdelka, ki ste ga našli v drugi trgovini. Kontaktirate nas lahko tudi preko naše Facebook strani.
7. Po preverjanju izdelka iz naše strani boste prejeli odgovor, če ste bili uspešni pri barantanju. Če ja, boste v sporočilu prejeli promocijsko kodo, s katero boste izdelku znižali ceno. Količino popusta določimo mi, promocijska koda je veljavna 1 teden. Če ste bili neuspešni in dobite iz naše strani zavrnjen odgovor, lahko z barantanjem nadaljujete.

 

*Pridružujemo si pravico do spremembe pogojev promocije “Barantaj za nižjo ceno” kadarkoli in brez predhodnega obvestila.

 

Novosti
Nazaj
Od danes naprej možna plačila z gotovino in osebnim prevzemom
Naprej
Terme Suhadol – to nastane, ko vaščani stopimo skupaj